top of page

Luontaishoitoja lemmikeille

Yhteystiedot

Kärsiikö lemmikkisi ruoansulatusvaivoista, allergioista, iho-ongelmista tai nivelvaivoista? Onko sillä käyttäytymisongelmia tai sopeutumisvaikeuksia laumassa? Haluaisitko yrittää ratkaista lemmikkisi ongelmia pehmeillä, luonnonmukaisilla keinoilla? 

Minulta saat apuja ja neuvoja hankalissa tilanteissa, oli kyseessä sitten terveydellinen tai käytökseen liittyvä ongelma. Tarjoan palveluita, joiden avulla tuetaan lemmikkisi optimaalista terveyttä ja tasapainotetaan sen elimistöä. Lähestyn lemmikkien ongelmia kokonaisvaltaisesti ottaen huomioon sinun lemmikkisi erityispiirteet.

 

Optimaalisen terveyden perusta on lajityypillinen luonnonmukainen ravinto. Jo pelkkä ruokavaliomuutos voi joissakin tapauksissa helpottaa pitkään kestäneitä ongelmia, kuten suolistovaivoja. Lemmikin terveyttä voidaan myös tasapainottaa homeopatialla ja reikihoidolla. Uutuutena minulla valikoimassa myös Bemer-verisuoniterapia sekä DEEMS-laite! 

 

Käyttäytymisongelmia voidaan helpottaa Bachin kukkatipoilla. Ne purkavat hellävaraisesti eläimen negatiivisia tunnetiloja ja auttavat päästämään irti pelkotiloista ja surusta. Eläinkommunikoinnin avulla voidaan selvittää, mitä lemmikilläsi on mielessä ja onko se elämäänsä tyytyväinen. Eläinkommunikointi voi auttaa hoitajaa ymmärtämään lemmikkiään paremmin eläimen omasta näkökulmasta. 

 

Asiakkaitani ovat sekä koirat että kissat, mutta myös hevoset sekä pieneläimet, kuten marsut ja rotat. Tervetuloa tutustumaan palveluihini!


annaperala@protonmail.com

Vastaanotto Seinäjoen Piirillä!

HUOM!!! 

Ethän yritä ottaa minuun yhteyttä Facebookin kautta! Valitettavasti en pysty enää vastaamaan Facebookin kautta tuleviin viesteihin!

Palvelut

Uutuuskirja

Jali_ja_rakkaustehdas.jpg

Jali oli kuriton, hammasteleva keltainen labradorinnoutajan pentu, joka aiheutti omistajalleen Annalle enemmän päänvaivaa kuin iloa. Sen hepulikohtauksia ei mikään määrä liikuntaa tai koulutusta saanut rauhoittumaan. Jalin ADHD-tyyppinen käytös sai Annan etsimään vastauksia ja ratkaisuja monelta eri taholta ja sai hänet tutustumaan lähemmin mm. raakaruokintaan ja luonnonmukaisiin hoitokeinoihin. Alkoi koko elämän mittainen opintomatka, joka ei ole vieläkään päättynyt.

Annan etsiessä keinoja Jalin käytösongelmien ratkaisemiseksi hän joutui kasvokkain omien negatiivisten käyttäytymismalliensa ja tunteidensa kanssa. Tämä henkilökohtainen matka vei hänet jonnekin vielä syvemmälle, rakkauden perimmäiseen lähteeseen.

Jali ja rakkaustehdas on syväluotaava, riipaisevan henkilökohtainen muistelmateos, joka tutustuttaa lukijat täydentäviin hoitomuotoihin sekä eläinkommunikoinnin kiehtovaan maailmaan. Kirja herättelee lukijoita pohtimaan syvällisemmin omaa suhdettaan lemmikkeihinsä ja niiden ravistelevaa tehtävää omassa elämässämme.

Journey to Truth podcast

Sain kunnian olla vieraana Journey to Truth -podcastissa! Juttelimme eläinkommunikoinnista ja uudesta kirjastani! Tsekkaa jakso Youtubesta! (Jakson kieli on englanti.)

Haastattelu eläinkommunikoinnista

Olin @taikurinkissan vieraana Instagramissa, hän haastatteli minua eläinkommunikoinnista. Voit kuunnella haastattelun tästä!

1.jpg
2.jpg

Haastattelu eläinkommunikoinnista

Katso tästä haastatteluni haastatteluni shamanistisesta eläinkommunikointikurssista.

1.jpg
2.jpg
bottom of page